IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

donderdag, januari 08, 2004

ZWAAAAR

Ik lees net op je site, lieve Marijke, dat je er nu al steun aan hebt, aan dat forum.
Dat schiet lekker op he? Hihi. joh, ik zit met Martijn op msn ook meerdere malen per dag, hij trekt het haast niet. slaapt slecht. heeft buien en is volgens een collega bijna rijp om zelf opgenomen te worden in de inrichting waar hij werkt. ik geloof dat het snel over gaat hoor. lees mij anders nog ff vanaf het begin tot nu. Daar moet een lijn in zijn te vinden, een stijgende nog wel. Ga vooral door met je log, daar kan je
als het iets beter gaat straks meteen terug lezen hoe je je bv NU voelde. dat is echt een opsteker. je ziet dan echt verschil weetje. ik lag me dood over de toon van mij aan het begin. Ik heb echt mijn best gedaan om niet te depri teklinken en zo. Maar het zelfmedelijden droop er van. Stoere Mike (NOT) Kom op, laten we doorgaan, andere inspireren het zelfde te doen en zo daadwerkelijk een verschil uitmaken.

Ik schreef bijvoorbeeld na 19 dagen al:
Ik voel mij zeer bevoorrecht dat ik deze beslissing, om te stoppen, heb kunnen nemen.
anders zat ik nu nog zo (zie foto), met de peukz binnen handberijk.

Mijn laatste woord zal voorlopig nog niet nodig zijn.
JIJ kan het. IK lees je hoor.
Kus
Mike

o en ps, wat een superforum is dit he, als ik ooit niet meer met roken/niet roken bezig zou zijn bleef ik hier denk ik gewoon rondhangen om te kijken of er nog rokers over zijn..

MAAR HIJ ROOKT NIET

Ik vind het wel zielig, dat demoniseren, jaja daar istie weer, van Michael Jackson dit keer.
Maar dit is wel erg eh, eh, smeuig? Kijk zelf maar..
Dank je Michael.

De raarste dingen

Ik kon vannacht om een of andere reden niet slapen.
Met als voordeel dat ik dit tegenkwam, hihi. Tellsell, het kanaal waar je alleen naar kijkt als je alles al gezien hebt qua herhalingen en tekenfilms of clips enzo.

Mijn lieve J te Z was al bijna gestopt zei ze gisteren. Stiekum, zonder mij te consulteren, hahaha.
Nou ja ze had net even niet genoeg motivatie. Waarschijnlijk maakt ze er ook helemaal niet zo' n poeha van als ik. Ik ben wel een man weetje, zij niet. Zeker te weten. Kijk maar. Ik gooide op het forum eerder ook al hoge ogen met bekennen te weten dat mannen, als ze ziek zijn of als ze stoppen met roken net kinderen zijn. Vrouwen zijn veel stoerder en kunnen tegen pijn en tegenslagen. Mannen niet, zij zeuren sneller.
Net als ik regelmatig.
Maar nu zeur ik niet meer.
Ik heb hier trouwens nog een verzameling vette space flash gevonden. Ook van makers van die virtual.com die ik gisteren opgooide.