IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

zondag, december 21, 2003

GEWOON

Je moet "gewoon" alles ordenen, op volgorde en dan elke keer als je geld hebt kijken wat het belangrijktste is...
Net geleerd van mijn lieve J. dat het zo moet, o ik ben zo gek op haar he. Maare hihi, ik ben echt een held op sokken qua papierwerk. Maar ik wil het nu graag eindelijk goed doen. Kunnen jullie dat ook? Ik leer het eigenlijk pas net. Mijn administratie, dat is een groot woord trouwens, bestond uit omvallende stapeltjes. En als ze dan omvielen keek ik er meestal geërgerd naar.. Mijn guust flater gehalte ( denk aan de onafgedane post in het kantoor) is vrij hoog. Gisteren alles op orde gekregen. Erg fijn nog ff voor het eind van het jaar. Nu flink er tegen aan en geen fouten maken. De 7 vette jaren moeten NU aanbreken. Hoor je dat? NU graag dank u. Ik rook al niet meer om er zeker van te zijn dat ik flink van de vette jaren kan genieten.

Staat trouwens wel mooi zo'n rijtje ordners op de kast.

De kerstdagen zijn in aantocht, wat betekend dat?
Ik denk dat er flink gerookt zal worden, door de gene die willen stoppen met oud en nieuw zeker.
Ik zou draaien op een feest op de amp, maar helaas is dat afgelast. Politie wilde het niet ineens. Dat heb ik ook al eerder meegemaakt. Ze zijn in Amsterdam niet erg toeschietelijk meer. We gaan trouwens met een flinke club naar een feestje in Eindhoven met oud en nieuw. Ik zal de link even opzoeken, er zijn nog kaartjes. Ja, hier. lijkt me leuk. Kom je ook?
Als je me een heel lief berichtje stuurt regel ik een of twee vrijkaartjes voor je... echt ! Probeer me.
Ik heb connecties op vele plaatsen, hihi.

Ik ben even een backup aan het maken van mijn digitale leven, opdat ik dit niet nog eens hoef mee te maken. Ik ben al 2 dagen bezig met het opnieuw instaleren van alle software enzo. En dat is zooo saaaai.
Zucht, maar dan zonder rooklucht.