IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

zaterdag, januari 03, 2004

Nog even dit..

Het lijkt net of ik op mijn sloffen aan het stoppen ben, ik post net dit op het forum en besef dat er voor mij ook zat valkuilen zijn:

Ik keek om 12, uur 10 uur ( oud en nieuw) om me heen op oud en nieuw en zag IEDEREEN roken. Toen dacht ik even, geladen met champagne als ik was, wat een hel, ik wil ROKEN. Toen ik tegen mijn lieve J zei dat ik gek werd, maakte ze meteen haar peukje uit en zei, ik stop binnenkort ook wel hoor liefje. hihi.
Verder met Kerst was ik te ziek om er over na te denken. De griep en zijn voordelen...
Ik ben er nog steed blij mee, en kick erg op het feit dat het me lijkt te lukken.

We gaan door..

Even terug naar blogspot..

Het .tk adres webstop is me te vaak uit de lucht. Erg vervelend, maar ik krijg steeds mail als; "Hee Mike , rook je soms weer? dat je site uit de lucht is" Nee dus, maar die .tk is helaas niet echt te vertrouwen. Ik ben gewoon weer berijkbaar op http://kijkmijeens.blogspot.com , waar ik me voor een hoop mensen zowiezo nog steeds ophield, kan ik in de statistieken zien.

Zijn er hier trouwens al mensen van die 700.000 geweest, of is dat getal gewoon uit de lucht gegrepen?
Groetjes en succes dan.
Typ je later.