IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

vrijdag, december 05, 2003

Leuke dag

Ik vertelde laatst al dat ik wat wilde doen met RB, het is een toffe gozer, no kidding. Vandaag had ik al het eerste klusje, en morgen nog een. Ik ben zijn DJ. Nou bestond dat vandaag uit het instarten van een door hem meegebracht cdtje, de herkennings tune van zijn tvshow born2cook, en later in de show nog 2 accenten.. Het geheel mislukte hopeloos. nou ja, niet echt, het publiek zat van hem te smullen hoor, HIJ IS ZO GOED, maar het cdtje bleef hangen en de manager zat te flippen op mij. Ik kon daar niets aan doen he, het was niet mijn cd of cdspeler, maar ja. Morgen nog een show, in de RAI weer. Het is Eten en Genieten Beurs 2003 in de Rai te Amsterdam dus. En het is een eerste kennis making maar ik heb de smaak te pakken. Ik heb voor morgen de juiste nummers op minidisk gezet, nix aan de hand. Als ik de nummers die ik xtra heb uitgezocht laat horen, voor de show en ik mag ze gebruiken, leg ik een eigen tintje op het geheel. dat is leuk hè? Het is de bedoeling dat ik er gewoon met een DJSET, bestaande uit 2 technics draaitafels en een pioneer DJM 600 mixer, achter hem kan staan. Dat wilde hij hier ook, maar voor die set bleek geen ruimte te zijn. Next time misschien, in het kooktheater of ergens anders.

Hopen dat het morgen iets strakker gaat, maar ik denk van wel.
Ik moest natuurlijk wel ff met hem op de foto.

Ik had nog het genoegen niet de hele tijd te hoeven roken vandaag.
Dat viel me op, omdat in die scene, de luxe show horeca, roken echt niet kan. Maar waren er toch wel een paar die dan tussen de coulisen stonden te paffen. Ik gelukkig niet meer, al is het nog geen zeker gevoel. Ik moet op blijven letten, maar het helpt wel als je druk bezig blijft.

Zo, nu ff wat happen, helaas is de chef kok naar zijn eigen huis gegaan, dat wordt een pasta of zo.
Ik typ je nog.