IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

maandag, februari 02, 2004

De vooruitgang

Hallo,
Ik ga vooruit man. Erg hard. Het lijkt wel, en dit is niet voor het eerst dat ik dit zeg, alsof ik een spiraal heb weten te keren. Dat de leuke dingen me nu niet voorbijgaan omdat ik net een peukie stond te roken. Alleen, buiten ofzo, hihi. Ik had een leuk weekend. mijn vader met fam. en mijn moeder ook met fam. waren voorhet eerst bij mijn lieve J te z. op bezoek, dit nog vanwege de 5e verjaardag van mijn manneke. Die trouwens vroeg, "weer jarig? word ik dan 6? "
Van dat feestje kwam de eerste foto sind 31 jaar waar mijn vader, ik en mijn moeder samen opstaan. Leuk! De verjaardagen zijn nu op hoop ik. Echt een lading achter elkaar, ho maar. Elk jaar weer he, hihi. Martijn houdt het goed vol. Hij is al een maandje op weg. goed hoor. Ik ondertussen al Two months, four weeks, 20 hours, 48 minutes and 39 seconds. 4493 cigarettes not smoked. Echt niet te geloven he. En wat ook heel erg lekker is. MIJN LIEVE J IS OOK NOG STEEDS GESTOPT. Ze heeft er helemaal geen moeite mee ook nog eens. Nou ja, niet chagereinig enzo, maar ze heeft wel eens een momentje ernstige trek hoor. Echt geweldig. Ik ben zooo trots he. Joepie! Je ziet waar ik het over heb, een gekeerde spiraal. Een bak positive energie en een leuke bijverdienste. Want het spaart me nu al € 718,93. Sinds eind vorig jaar. Vet he? Stoppen met roken is een avontuur. Moet je eens proberen. Ik heb er weinig moeite meer mee.
ik zou nu alleen nog willen dat mijn moeder stopt. Ze heeft al bewezen het wel te kunnen. Ze is al eens 7 jaar gestopt geweest.

Ik wacht nu op mijn maatje G ter H. Dichter. Die komt even langs. Ik heb wel eens met hem op het strand opgetreden. DJ-en met een dichter, klinkt wel hip he. Hij organiseert ook poetry slams, daar ga ik geloof ik ook bij DJ-en binnenkort. Nu ga ik even een heineken open trekken.
Tik je later.
Peace