IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

vrijdag, januari 02, 2004

2004

We roken niet meer.
Ik althans, en vandaag ook 700.000 anderen (nog) niet. Ik geloof dat er zeker wel een helft van deze mensen blijven volhouden, al lijkt dat wat optimistisch. De tijd is er naar, kick that monkey. Ik geloof dat we het kunnen. Het is zo ouderwets joh dat roken. F te A is gestopt, S te U is met oud en nieuw wel rokende geweest, maar misschien stopt ie alsnog. Ik hoop het zo.

Eindhoven was heel leuk, we waren op tv, op veronica, met zo'n 3500 mensen ofzo.
De camera van F te A is gejat/kwijt. We hadden iets te veel champagne op waarschijnlijk.. zonde.
Verder een heel leuk feest. Bedankt Extrema & Supernatural.

1 januari deden we niet mee. ik heb met mijn lieve J te Z lekker in bed gelegen. Geschaakt en later nog de ontdekking van de hemel gekeken op tv. Mulisch rules.

Ik wens alle mensen die dit lezen een heel goed en gezond, en hopenlijk een rookvrij 2004. Ook alle mensen van het forum natuurlijk. Maak er wat moois van.
Typ je snel.