IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

dinsdag, januari 06, 2004

Eerlijk gejat van flabber

ik heb het over deze foto. Erg vermakelijk.
Net als het weblog zelf. Ik heb redelijk krom gelegen van het lachen. Over van alles en nog wat, beetje naakt er bij, flauwe grappen en ontzettend vage en domme, spitsvondige reaties en commentaren. Its not all bad that looks bad. Check ook het rokers hoekje en de reacties.

Peace!

Beeld en geluiden uit de wereld der niet (meer) rokers

Zoals belooft hier mijn DJ gig bij Ramon Beuk in beeld. Ziet er wel cool uit he?

Ramon zag trouwens in zijn statistieken wat hits van deze site komen, en dacht ik ga ff kijken. Hij vondt het erg leuk en helemaal niet erg dat ik foto's van hem plaatste. Gelukkig maar. Het is echt een toffe gozer, en ik hoop nog veel met hem te kunnen doen.

Martijn heeft het moeilijk, steun zoeken op alle mogelijke manieren net als ik in het begin doet hij al. ook op het forum is hij aktief, waar ook marijke zich aanmelde gisteren en meteen bevorderde naar hofdame, ze is al op dag 10.
Ik hoop dat hij ook volhoudt. Marijke zegt op haar site al dat ze het zeker gaat volhouden.
Toppie!!

De lezers van deze site he, zouden die allemaal gestopt zijn? Of het overwegen?
Laat eens wat horen dan?
Ik ga weer even verder aan mijn technische webklusje.
Lees me later, want ik typ je nog!

Trouwens, ps, hier, hier onderin de pagina begon het allemaal 2 maanden geleden, check maar eens.