IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

zondag, november 30, 2003

Gefeliciteerd namens de hele hofhouding!

Mike heeft 25 dagen niet gerookt, en is daarmee bevorderd tot Hofheer!
Gefeliciteerd namens de hele hofhouding!

Bedankt hoor, zonder jullie had ik het niet gered.

Kijk daar doe je het voor.
Het is zo leuk op dat forum. Check it out.

Heerlijke avond zonder sigaretten

Gisteren kwamen mijn meiden. Het was een heerlijk avondje. De Sint hoefde niet uit te rukken en mijn pokimonpiet was bij zijn moeder. Ik kon dus heerlijk met mijn schaakbabe, de avond wegschaken. 2 x gewonnen, 1 x verloren.

Daarna naar een verjaardag, en dat allemaal zonder sigaretten he, moet vermeldt.
Het was een leuke selectie mensen, een leuk feestje en C. nam een berg anti dierenleed petities mee, die ze had gedownload en uitgeprint van Gaia. Iedereen ging voor de bijl. Ze is een goed mensje, met een voor aardse begrippen enorm karma en ze wil ook nog diergeneeskunde gaan studeren. Bij voorkeur hier in Utrèg!

Overigens, mochten er nog mensen zijn, woonachtig in Utrecht of Amsterdam in een gezinswoning of flinke etage, die graag middels woningruil naar Zwolle ( superhuis!) willen verhuizen.... kijk maar hoor. Tja, als ik dan zoveel bezoek heb hier kan ik er beter gebruik van maken, toch?

Mijn humeur is totaal niet meer in opspraak. Het gedraagt zich net zo goed als ik zelf.
Dus voor alle mensen die zich na het lezen van mijn eerdere avonturen (uhuh) niet geroepen voelde te stoppen, ik kan jullie verzekeren dat het allemaal weer overgaat, dat gehumeurde.

Vanavond, als alles volgens plan verloopt, naar de nieuwe Lars van Trier.
En morgen naar Kill Bill, alsnog. Omdat de vorige week zo'n butfilm was in de sneak en ik hem graag alsnog wil zien. We gaan dan samen met JS. filmkenner te Z.(op vac. in Fr.) en zijn vriendin L.
Dit zijn ze trouwens samen.

Zo, even koffie zetten.
Typ je!