IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

maandag, december 08, 2003

Kiekeboe

O.K. laat me raden, jullie dachten natuurlijk, OH OH, das misgegaan, hij rookt weer en durft niet te melden dat dat zo is. Nee hoor, ik zei als eerder dat het zo'n gekkehuis was rond de sinterklaas dat ik niet wist of ik kon updaten. En zie daar, 2 dagen niks dus.

Daar gaat ie dan:
Het laatste wat ik vertelde was over mijn DJ klusje, en dat dat 2 dagen was waarvan de eerste niet zo heel goed ging.
DE 2E WEL HOOR...ik was echt precies op tijd met alles en de show was heel leuk. Ramon riep zelfs mijn DJ naam nog het publiek in. VET! Daar zijn we nog niet klaar mee. Dat smste hij mij ook. We gaan leuke dingen doen zei hij. Dus....

Dan de sinterklaas..
De uitgelezen kans om de familie van mijn lieve J. te leren kennen, althans een aantal, de gene die ik nog niet kende namelijk. En de kids, aaah, die werden helemaal overspoeld met cadeautjes, en langzaaam gek... Mijn mannetje heeft echt 2 volle dozen van sinterklaas gekregen, waar die zelf inpast, niet van die kleintjes. De surprises waren erg leuk en creatief en, ik rook dus helemaal niet trouwens, we hadden ons allemaal erg druk gemaakt qua inzet. Joepie! Volgend jaar komt ie er niet op meerdere adressen in, of misschien een heel klein beetje maar... je kan ook te veel sinterklaas op bezoek krijgen dus blijkbaar. Ik heb een cdrom gekregen waarmee ik tegen Kasparov kan schaken, vet hoor... Winnen is een tweede, maar wie weet. DJ CHESSMATE? Grootmeester Kasmikoff?

Zo later meer want ik heb bezoek, van S te U maar liefst. Mijn vriendelijke technische vriend zonder verkering. Dames?
Typ you!