IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

zondag, april 25, 2004

IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zo begon ik ooit ( 4 november dus..)
Ik rook nog steeds niet. Soms denk ik dat het nooit anders is geweest. Meestal niet. Ik ben ook best een buikje aan het krijgen. sporten is een optie. ik overweeg het. De abdominisor mag ik gratis van J te Z over nemen. die werkt niet, of het is net zo veel werk als een uurtje sporten om de dag. Five months, two weeks, six days, 19 hours, 57 minutes and 11 seconds. 8641 cigarettes not smoked, saving € 1.382,32. ... dat weer wel.

Ik hoop dat de dikste momenten voorbij zijn. Gisteren was ik op een feestje van een vriendin van J. in Amsterdam. Iedereeen rookte.Ik baalde een beetje, en dus ging het ook ineens over te dik worden, maar een excuse hebben als je gestopt bent met roken enzo.. erg fijn. Ik was te dik. Jeanine zegt lieve dingen, maar ikvoel me wel dik. Ze heeft het ook moeilijk. Zer wil soms best een trekje nemen. maar dan toch maar niet , of soms dus wel. Lees onderstaande bekentenissen in het gasten boek van martijn. Nou ja. MAAR IK ROOK NIET. VANDAAG NIET. MORGEN NIET.
Dus..
ik typ je nog..
PS KONINGINNENDAG/NACHT !!!! YEAH!!! Ik kan wel een geestje gebruiken.