IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

zondag, januari 04, 2004

F te a ofwel Martijn...

Een vriend weet hij te waarderen, net als een goede raad.
Ik besloot dit weblog te gaan doen als afleiding, en idd, het werkt. Dat zag mijn maatje ook en zie hier het resultaat. Ik denk dat hij een goede kans maakt. Hij kan natuurlijk gewoon maar wat doen, maar ik heb hem geinspireerd. En dat lijkt een goed teken. Kijk ook maar naar Marijke. Ik heb er zelf even niet opgelet trouwens. Misschien is dit dus een loze bewering, maar ik denk dat ze het wel volhoudt. En mijn vriend F te A slash Martijn? We zullen zien. Ik denk dat hij het zou kunnen, als ie de eerste paar weken maar door is. Zijn vriendin D. wil ook stoppen, op haar verjaardag schijnt het.
Das de 10e. IEDEREEN STOPPEN!!!! JULLIE GAAN DOOD!!!
WIJ NIET????

Vanmiddag was ik even op de kinderdisco in tivoli/de helling utrecht met mijn zoontje, lache zeg. Iedereen uit zijn bol op kindermuziek, vanaf 4 jaar ofzo. Ik vond het geweldig. En zoon Stach ook, met zijn klasgenootjes. Meisjes zijn stom zegt ie, behalve als ze leuk zijn.
Je mocht in de grote zaal niet roken natuurlijk, maar dan nog in de lounge een rookhol maken.
Hippe ouders toch...FOEI.

Typ je, en hou Martijn in de gaten.. als hij het kan, en ik kan het, en marijke?
...DAT KAN JIJ HET HELEMAAL.