IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

maandag, december 29, 2003

Vrienden

Mijn vriend S te U en ik gaan een lange weg terug. Nou ja omdat het cool klinkt, we kennen elkaar een jaar of 8 volgens mij. Hij is behalve zeer goed als DJ, als ontwerper ook retecool bezig. Die site van ramon heeft ie gemaakt en ook zijn eigen svendex.com Meer reclame zou niet percee nodig zijn, toch wil ik ook nog wat zeggen over zijn geest. Als hij iets wil, lukt het hem. Erg fijn dan ook dat ik een berichtje kreeg via deze site van hem:
Name=Svendex
Subject=Ik stop ook
sitemail=He ho..

Het voelde vanochtend opeens goed. Ik stop ook! Weg ermee. Het is natuurlijk niets voor mij om een dagboek te gaan bijhouden, maar ik ben wel benieuwd waar je die stopteller vandaan had. ?

YEAH!!!!
Ik hoop dattie dat nu nog steeds zo voeldt.
Mijn absolute steun heeft ie hoor. De uwe ook?
Ik ga over een maandje of twee een weekie met hem skie glijden/vallen/varen, en dat kan dan lekker zonder peuken erbij in de auto misschien...

o.k. later meer..

De laatse dagen voor 2004..

Ik was met kerst ziek, erg fijn.
Ook een hele vette griep kon me er niet van weerhouden trek te hebben in roken.
Maar ik heb niets gerookt hoor, ik ben sterk en ik rook niet. Wel mijn moeder afgebeld met kerst en de 2e kerstdag alleen maar een beetje gehangen en sávonds een etentje gemaakt voor en met mijn meiden en zoon. Het was vrij geinspireert op een recept van Ramon Beuk, waar ik helaas niet precies de goede spullen voor in huis had. Maar het was toch lekker. Ik sta 5 jan. met hem op de horecava. Ik ben zijn huis DJ. Cool he?

En ik heb een klant, website voor gebouwt, die maar niet tevreden wil zijn, daar ben ik nu aan bezig. Verder oudejaarsdag nog wat kindjes rijden van hun vacantie adres naar huis. En dan gaan we naar eindhoven.
Ik heb verder even niet zo veel inspiratie.
Saai he? sorry.
typ je later!