IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

zaterdag, november 08, 2003

Een avond om te vergeten.

Niet dat ik gerookt heb, nee nee, ik ben nog steeds helemaal rookvrij. Op een passieve snuif na dan. Maar helaas gisteravond niet weg gekomen, terwijl ik erg veel zin had in een beetje uitgaan ofzo. Ik belde een paar vrienden, maar die hadden allemaal al obligaties elders. mijn J. te Z ook afgeproken met een vriendin te A. Zij heeft zo'n leuke avond gehad smste ze. Mijn humeur leedt er nog al onder. Dat is zeg maar wel een duidelijk afkick bijwerking. Ik wil helemaal niet horen hoe leuk andere mensen het hebben.
Alleen weg had ik niet zo'n zin in. En leek me ook wat riskant. Dus gisteravond was een avond om te vergeten.

Vanmiddag komt mijn zoon, erg fijn. Die vindt het ook leuk dat ik ben gestopt. Want; "het stinkt en dan ga je dood" Hij heeft wel gelijk natuurlijk, maar het lijkt net een no future uitspraak uit de 80er jaren. voor hem is het echt ook veel beter dat ik niet rook. Hij doet me in zo veel dingen na. Later in de middag komt ook mijn J.
Die trouwens gisteren nog zei dat ze 1 jan. wil stoppen met roken, hihi. Het werkt aanstekelijk blijkbaar.
Ik ga het wel volhouden. De moeilijkste tijd komt nog hoor ik van iedereen.
Nou ja, ik heb besloten dat je mijn karakter hieraan kan afmeten.
Laat maar komen die moeilijke tijden.
Ik ben er klaar voor.


Ik rook iets raars
kwam dat misschien uit uw aars?