IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

woensdag, januari 21, 2004

SOAP

Een heel grappig gegeven is de voyeuristische inslag van de gemiddelde bezoeker. Om niet te spreken van mijn exhibitionistische natuurlijk. O.k, het gaat hier hoofdzakelijk over stoppen met roken. Maar ik dwaal wel eens af, en vooral de foto's hebben veel bekijks. Dat kan ik zien in de stats. Ergens aan het begin van dit log vroeg ik al eens; "..of ben ik jullie soap?". Ik voelde me wel een Truman ( Jim careys enige leuke rol?). Een webgoeroe verlaat zijn burau eigenlijk niet lang zo vaak als nodig zou zijn om interessant te blijven tikken volgens mij.

Nu vat Marijke mijn bericht van gisteren, over de update frequentie mbt mijn verminderde inspiratie op dit log, en het gevoel dat dat haar gaf, en dan quote ik maar; "Tjonge, dit bericht slaat bij mij in als een bom. Alsof ze aankondigen dat de Bold and the Beautiful niet meer dagelijks op t.v. komt!" niet al te goed op, hihi. Nee nee , niet tegensputteren, je hebt het gezegt. En nu als den drommel ( wie is dat eigenlijk, den drommel? Hij rookt toch niet he?) doorgaan met niet-roken, en ik waarschuw je Marijke, als jij weer gaat roken, dan DOE IK HET OOK. EN DAN IS HET JOUW SCHULD. En ik blijf wèl opletten hoor. Dat geldt trouwens voor jullie allemaal.

Zoooo, en nu een pannekoekje eten met zoonlief die vrijdag al 5 wordt..
Hij zit trouwens ook achter de pc.
Hee, tik je later hè.