IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

dinsdag, januari 27, 2004

J te Z

Mijn lieve J. te Z. is ook gestopt met roken. Een dag na haar verjaardag, net als haar vriendin D. van Martijn. Ze is er al heel trots op en so am I. Ik ben verguld.
We zijn rookvrij. Deze week krijgt ze het nog moeilijk. Dat weet ik, maar ze redt het wel. ze is een sterke vrouw. Ik zie haar pas komend weekend. Ik hoop zo dat ze lekker druk blijft. Dat scheelde bij mij ook veel. En nog. Ik rook echt geen peukie meer, maar ik ben een duidelijke ex-roker. Het houd me ook nog best wel bezig allemaal.

Afgelopen 23ste waren mijn zoon en vriendin op de zelfde dag jarig. Leuk wel. Althans het heen en weertje was minder maar beide feestjes waren leuk. Op zoonlief zijn feestje in Utrecht was blijdschap voelbaar toen na het uitpakken van oma's kadoo de oogst van een jaar lang 4 zijn een gameboy bleek te bevatten. VET! De dag er op naar Hans teeuwen geweest. Wat geweldig. Ik heb redelijk vaak in een deuk gelegen. Industrie of Love heet zijn show. Erg vettig. Dat was de eerste dag dat J te Z niet rookte. Ze had meteen een zware doop, voorstelling en cafe, maar trok het prima. Op haar verjaardag nog even flink gepaft maar de dag erna om 17.30 uur bij mij in de auto de laatste gerookt. We gingen na Hans Teeuwen naar naar Solo, in Utrecht. Een leuk cafeetje met dj mos on the wheels of steel, met funky ouwe shit. Maar uit terwijl je niet rookt. Das even anders. Wat doe je dan? Kletsen met 1 hand in je zak? Ja dus. Maar het was toch leuk. Knap hoor van haar . Ik heb de eerste week echt geen cafe gezien. Vrouwen zijn bikkels. Ik ben samen met Martijn, ja die was natuurlijk ook op J's verjaardag, nog behoorlijk dronken geworden. Hij rookt ook nog steeds niet maar een whiskey lust hij wel. Dronken in zwolle>

o, hier een
feestje. Mijn vriend svendex geeft het. Als je zin hebt?

typ je later,
ciao