IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

dinsdag, november 25, 2003

Z

Ik word wakker in Z.
Een hele fijne dag is het al meteen.
Als ik tenminste uitga van een aantal zaken die spelen.
Ik heb gelukkig weer een zeer harmonieus gevoel bij mijn, door te stoppen met roken,
eerder in gevaar gebrachte relatie. De zon schijnt voor mij.
En dan nog, Ik heb fantasties slapen met mijn lieve J. te Z. in mijn armen.
Geluk is opletten geblazen, maar dit is het wel hoor.

Samuel L jackson mist ook wel eens een kansje. ( S.W.A.T. )
Deze film kan je gerust laten zitten, volgens mij. Dit is wat het publiek zei: Comments: Good action, dumb story. Ik hoefde in de pauze al niet meer...
Ik bood J. aan haar de rest van het verhaal te vertellen..
Maar we keken hem, hoe slecht ook, toch maar uit. Vriend JS. Film kenner te Z.,
met vriendin L. bleken net als wij in de bioscoop behoorlijk irritant de film belachelijk gemaakt te hebben. We zagen elkaar in de pauze en konden niet ophouden over de ontbrekende kwaliteiten van de acteurs. Zelfs Samuel. L. kon het niet voor elkaar krijgen. En dat wist hij ook. Althans, dat leek zo, hij was zelf niet overtuigt, hihi.

Mij viel trouwens op gisteren dat ik niet als een gek in bioscoop de kroon, te Z.,
in de pauze van de bar, middenvloer, naar de zolder, rokersruimte, hoefte te snellen.
Waardoor de pauze me in eens veel langer voorkwam.

Om niet geheel off topic te geraken kan ik melden dat de eerder genoemde vriend JS. Film kenner te Z., met vriendin L. ook niet roken. Van nature zou ik haast zeggen.
Maar dat de moeder van vriend JS. Film kenner te Z. wel rookt en mij zelfs nog verbeterde in aantallen per uur. Vriend JS. Film kenner te Z., was dus erg blij dat ik geen competitie meer vormde voor zijn moeder. Op ons jaarlijkse wijn en kaas vakantietje te frankrijk, Montignat, streden we afgelopen jaar nog om de titel smerigste roker/rookster. En dat terwijl de eigenares van het etablisiment, de tante van vriend JS. Film kenner te Z., nogwel streng maande tot niet of minder roken. Wat wij trouwens als goede rokers betreft aan onze wandelschoentjes lapte.

Vandaag wat belangrijke zaken regelen.
Ik moet o.a. naar de kapper.
Alhoewel lang haar weer kan, mijn haar is, zag ik gisteren in de bios bij mensen die S.W.A.T. wel goed vonden, goed voor de nodige minachtende hoofdknikjes. Een enkeling keek me goedkeurend aan over zoveel onaangepastheid. En op dit alles kan ik in ieder geval zeggen. MAAR IK ROOK NIET.

Mijn haar is vormeloos te lang en out of order
Net als mijn eerdere rookgewoonte.