IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

zondag, december 14, 2003

AFGELOPEN WEEK EINDE.

DIT IS VERVELEND HE, IK TIK NET AL EEN BLADZIJDE VOL, MAAR HELAAS DEED IK IETS WAARDOOR DE BROWSER GEWOON DICHTGING EN MIJN TEXT VERDWEEN.

Ok, nog een keer, met onvermindert enthousiasme.

Hans Teeuwen ging niet door. Hij was ziek. En ondanks dat ik dat al een keer eerder heb meegemaakt was ik vergeten op het net te kijken bij de desbetreffende zaal. Stom, niet goed voor de stemming en zonde van mijn tijd. We gingen toen maar mijn zijn 4en, P en S te Z(U), Mijn lieve J. te Z.(OV) en ikke, naar mijn huis om daar een oude show te kijken. Ook leuk.... Maar 24 januarie komt een herkansing.

Wel nog naar Supernatural geweest, wat zeer de moeite waard was. De Gast DJ was te gek en Svendex natuurlijk ook.
Het was wel moeilijk om niet te roken. Na binnenkomst leek het wel alsof een collectief (on)bewustzijn zich meester maakte van een ieder in mijn gezichtsveld. Met zijn allen begonnen ze pakjes Gauloises te showen en peukjes op te steken. Het is me wel gelukt hoor, maar ik kreeg het te kwaad. Ik rookte vroeger natuurlijk in de momenten na binnenkomst net als iedereen, tijdens het aklimatiseren wel een half pakje leeg. Het leek wel of ik meer rookte die avond, passief dan, dan toen ik nog rookte. Ik kwam echt buiten en voelde mijn strot branden. Ook heeft het griepje wat ik al een tijdje eronder weet te houden, terein gewonnen. Ik ben dus nu ziek, net als Hans Teeuwen.
Met niet-rokershoestje en al.

Mijn liefje J. is wel rokende maar het ook zat aan het worden. Ze doet al uitspraken als; 'het is voor mij vast nog moeilijker dan voor jou' en 'ik kan het misschien wel helemaal niet, dat stoppen'. Kortom ze is er mee bezig.
Ik weet dat ze het wel kan. Ze is beresterk.

C. dochter van mijn lieve J. is vandaag haar verjaarsvisite van taart aan het voorzien.
Ik ben hem gepeerd. Ik ben te ziek voor familie aangelegenheden.

Mijn auto is onder voorbehoud van enkele mankementen okee bevonden.
Nu nog even een Citroenbeun, die het vakjargon begrijpt, vinden.

Ik lees dit verhaal net na en vindt het saai. Jullie?
De strekking is dat ik in tivoli, waar 500 man staan te roken moeite had met niet roken, en dat ik ziek ben.

Tot later.