IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

vrijdag, februari 20, 2004

Geoogst succes.

Ik hoop hier nog wat aan mijzelf te kunnen toevoegen.
Lieve mensen, ik heb mijzelf net van de eerste dag nog eens terug gelezen. 100+ dagen ellende en leuke dingen. 1-0 voor mij. Ik voel me ronduit euforisch over mijn tot 0, nix, nada gereduceerde sigaretten verslaving. Wat erg leuk is zijn de laatse ontwikkelingen op het gebied van stoppen met roken/ niet roken vs gezondheid. Ik had vanmorgen een beetje het heen en weer. Ik moest eerst naar de creche om koffie te zetten. Dit is de voornaamste taak van de gene die open doet sochtends. Ik kon helaas mijn auto al kwijt vlak bij de school, die is 1 straten verderop. Dus ik kwam daar met zoonlief aan op de creche, even koffie zetten, en weer naar de straat van de school, alwaar het precies op tijd allemaal samen kwam. De kinderen allemaal naar de lokalen en ik vergeet een parkeerbonnetje voor de auto te kopen. Behalve dat het mij spijt dat ik niet zo vaak update om dat ik niet zo veel te vertellen heb, althans over niet roken, ben ik ook spijtig over het aantal parkeerboetes in het verleden. Toen ik alweer op de creche was, voor alle duidelijkheid; het was mijn draaiochtend, dacht ik ineens aan dat vergeten bonnetje.
Dus weer een straat verderop gerend en weer terug en net op tijd om de 2e pot koffie door te zetten.
Ja? Nou en? Zeg je natuurlijk. IK HOEFDE NIET LANGER DAN 10 SECONDEN NA TE HIJGEN. MIJN CONDITIE IS VERBETERD. En dat dan blijkbaar met 1 % per dag. Ik geloof mijn eigen adem niet.

Pff wat een verhaal, mochten jullie me aan willen sporen wat vaker zo te tikken, doe gerust. Ik kan het gebruiken.
De bezoekers per dag zijn misschien wel een beetje terug aan het lopen. Maar ja, de uitslag van deze wedstrijd is gewoon al bekend. Je kent het wel. Wie zit er nou te wachten op een dagboek van een Mike die toevallig dan 100+ dagen niet meer rookt. Ik kan natuurlijk wel vertellen dat ik een aantal leuke projekten op zoekmachine optimalisatie en submission heb aangenomen. Dat ik met Part E een wat saaiere maar erg ingewikkelde kant op aan het gaan ben. Dat ik onder andere werk voor de kooktempel en Culipro. Dat ik Ramon Beuk en zijn bedrijf een warm hart toe draag. Dat ik fan en promotor van kgbpil.org ben. Of dat mijn lieve J. te Z., en mijn vriend Martijn en zijn, ook mijn, vriendin D ook gestopt zijn met roken en dat heel goed volhouden. En alle wapenfeiten regelmatig op jullie bordje leggen met de nadruk op het stoppen met roken, en verder nog wat vertellingen over leven en liefde....Dus dat doe ik dan maar. Mijn J. te Z. is zo lief, en ik wil haar nooit meer kwijt, maar ik hoop dat ze geen abonnement neemt op dit blad. Hihi, nee grapje hoor, tuurlijk.

Vorig weekend zo'n leuke tijd gehad. We waren bij een vriendin van mijn lieve J. op bezoek te A. Ik noem haar maar dokter. Dat is ze namelijk. Hier in het midden. We hebben lekker gegeten en haar vriend M. is geweldig. We hebben erg gelachen en ik heb 2 potjes backgammon van hem gewonnen. Terwijl hij toch de ongekroonde koning van dat spel is. Ik had het net geleerd. Van hem dan, hihi, echt.

Ik heb nu een beetje ouderwetse rsi-achtige verschijnselen. Algemene moeheid zal het wel zijn. Het is 1:50. Ik ga maffen. ik typ je later.