IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

maandag, januari 05, 2004

De tussenstand!

Two months, 19 hours, 27 minutes and 34 seconds.
3090 cigarettes not smoked, saving $494.48.

PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF! dat kan je je haast niet voorstellen toch,
dat ik normaal dus 3090 peuken zou hebben gerookt van 4 november tot nu, ik ben apetrots.

Mr. DJ rookt niet.

Vandaag heb ik op de horecava plaatjes gedraait bij de openings kookshow van Ramon Beuk. Het zag er een beetje raar uit, niet zoals eerder op de koken en genieten beurs een mooi podium en een tribune maar gewoon open en bloot, een kookeiland als podium, waar ik dan op een verhoging achterin stond. Het ging wel goed, funky en gesmeerd en de nodige foto en film opnames werden ook van mij gemaakt. Ik zal snel een paar foto's plaatsen als ik ze binnen heb. Wie weet word ik nog eens de TV-DJ! Hihi, ik wil graag hoor, mocht je dit lezen Ramon, laat mij eens bij born2cook opdraven volgend seizoen!?

Ik ben zo gruwelijk blij dat ik niet meer rook, en dat dat dus niet de hele tijd in mijn hoofd spookt. Dat is nu juist in de show horeca, roken, totaal not done, natuurlijk. Mijn vader met zijn vrouw, en mijn lievelings neef F met zijn nieuwe vriendinnetje A liepen daar ook rond. Was heel gezellig, maar ik moest jammergenoeg vrij snel weer weg.


Vanmorgen vroeg moest ik een kindje rijden, en vanavond weer terug naar huis ook. Ik ben nu zo moe dat ik de eventuele inspiratie niet eens voel... typ je later dus. Eerst even eten en misschien vroeg slapen. Morgen een site afmaken. Ik zit dan achter de pc dus, meestal typ ik op die dagen veel meer. Even nog een opstekertje ( hihi, woordkeuze he?) Voor Marijke, die idd heeft volgehouden, 10 dagen al!! toppie meisje, en Martijn is ook on the move, let op, dat wordt ook een echte niet roker.
Het wordt al een hele community!