IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

maandag, december 22, 2003

Muziek? APK? Roken?

Je kan hiernaast natuurlijk op muziek drukken en tijdens het lezen laten vergezellen door radio 3. Persoonlijk vind ik dit hier een hele goede zaak. Kan je albums helemaal luisteren zonder dat je een player nodig hebt, voor dat ze in de winkel liggen. Het is in flash gemaakt Lang Leve de VPRO. Ik hou wel van wat alternatiever, Jullie?

Ik ben net terug van de garage en heb een jaar lang apk!
Niet roken is steeds makkelijker, ik hoef niet om de 3 uur sigaretten te halen. Dus ik kan gerust een uurtje wachten bij de garage, of 2. geen probleem. Ookal rade de beste man me af te lang in een citroen te blijven rijden, tenzij ik van sleutelen hieldt. eh, nokke nah! Ik ben juist zo blij met mijn auto en zijn nieuwe status, goedgekeurd en veilig bevonden.
Hee, ik typ je nog.

SNEEUW

Ok, het sneeuwde hier in Utrecht maar héél even, maar ik heb het opgenomen.
Semi-live zeg maar, hihi.

1001

Deze maand heb ik 1001 unieke bezoekers..
Das wel de moeite waard. 1001 nachten, 1001 hotels... en natuurlijk 1001 sigaretten. Nou ja bijna dan, ik heb er wel veel NIET gerookt hoor, namelijk; 2376 stuks wat me € 380,30. uitspaarde. Ik ben al One month, two weeks, three days, 12 hours, 54 minutes and 36 seconds. gestopt. wil je ook weten hoelang je gestopt bent? Handig hoor..download en aanschouw.

Deze ochtend is fris, ik liep even naar buiten en gleed op mijn bekkie op de stoep, echt winterweer met zon en ijs.

Over 5 dagen = het zo ver voor haar...

Verdere huishoudelijke mededelingen zal ik jullie besparen.
Ik typ je nog wel vandaag.