IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

dinsdag, januari 20, 2004

Dat is schrikken

De momenten tussen de eerste 2 regels en het bedrag aan het eind zijn niet te beschrijven.

BANKGIROLOTERIJ
GEFELICITEERD MET UW PRIJS 19-01-2004 KN: 04891900168789
MAAND: 200312 VZ 398254222 Bijschrijving: EUR 5,00

Ik doe al mee sinds ik die rekening heb. Een jaar of 15-20. en ik heb pas 1 x eerder een bedrag van maar liefst 2 gulden gewonnen. Ik ben echt een geluksvogel hoor.

En ik rook niet.
Two months, two weeks, one day, 21 hours, 27 minutes and 27 seconds.
3844 cigarettes not smoked, saving € 615,15.

Martijn zei het al, en ik herhaal het maar, kost me meteen bezoekers natuurlijk..Ik ben een beetje uitgepraat over stoppen met roken. Ik kan b.v nog wel melden dat mijn moeder en haar teddybeer op bezoek waren. Ze ziet er niet oma-achtig uit maar is het wel. Ze roken allebij. Om even een brug te slaan naar het onderwerp van dit log.

Ik wil even een paar mensen bedanken. In het bijzonder alle leden van dit superforum, hartelijk bedankt en hou vol allemaal. Mocht u, beste lezer, willen stoppen met roken, doe dan vooral daar even aan onderweg. Het zou wel eens van doorslaggevend belang kunnen zijn. www.gestoptmetroken.nl Das echt een steunpilaar van jawelste.

Mijn lieve J. te Z. die de eerste weken vreselijk van mijn buien baalde, en dit dus allemaal mag botvieren in haar eerse weken zonder sigaretten. Ik heb beloofd dat ik geen data zou noemen, maar dat is al wel heel snel. Ik ben helemaal zenuwachtig ervan. Als het haar lukt zijn we ROOKVRIJ VOOR DE TOEKOMST.

Anne, die de ellende weg klei-de en rookte maar o.a. door mij en mijn logje de stap waagde om met roken te stoppen. Hoe gaat ie nu? Ik hoop zo dat het goed gaat.

Marijke en Martijn voor de terug gestuurde bezoekers en het vertrouwen.

En al de lezers natuurlijk,
Dank je.
Tot snel.

PS hier rookte ik nog, kan je nagaan, hihi.