IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

woensdag, januari 07, 2004

Anne

De reactie van Anne, bedankt, in mijn gastenboek doet me beseffen dat het voor een heleboel mensen een enorme moeilijke opgave is. Ik ben nogal slecht van geheugen, ofwel ik kijk graag naar voren. Voor mij is het nu niet meer zo moeilijk, het lijkt igg al makkelijker, dus aan alle stoppers en ook aan Anne. Het is zeer de moeite waard. Natuurlijk. En het gaat zeker allemaal over. Whatever de ellende die bij stoppen nou eenmaal gebeuren gaat voor jouw ook mag zijn. Ik geloof dat Marijke zei; ' Dat komt niet door het stoppen maar door het roken' Gelijk heeft ze. Als je dit van te voren wist zou je niet zo erg veel werk gemaakt hebben van je rookcariere. Iedereen die rookt is bang, bewust of onbewust, dat hij/zij het niet kan. Stoppen bedoel ik. Ik denk, weet bijna zeker, dat iedereen het kan. Je moet alleen de voor jou beste manier zien te vinden. Mijn manier is; "klets het hele net vol, sticht allerlij social verplichtingen, en schrijf alles van je af. Lees vervolgens terug waar je net weer doorheen gegaan bent en voel de trek verminderen.
IK STOP NIET ALLEEN, IK ROOK NU NOOOOIT MEER. Ik kijk wel uit. Waarom zou ik dit allemaal weer moeten doorstaan.

Ik ben moe, ik ga naar bedje toe.
Hier nog even wat heerlijk voor tijdens het niet roken, luister naar iets raars/apparts/nieuws/lekkers.
gekaapt van DEZE geweldige site, trouwens helemaal geweldig. Uren rondspitten kan je daar.

Tot morgen!

Medemensen

Mijn meisje, lieve J te Z rookt nog steeds.
Maar zaterdag stopt een goede vriendin van haar, de vriendin van mijn maatje Martijn. En dus is ze dan nog de enige, dan zal ze wel snel stoppen hoop ik. Ze heeft het er steeds vaker over iig.
Ik vind het moeilijk, maar het mag niet in de weg zitten, hoewel thuis is wel erg balen natuurlijk. nog steeds asbakken enzo. Je blijft rokers tegenkomen, maar de politiek, ook al maakt ze zich erg druk heeft nu wel eens een handige move gemaakt voor de stoppende medemens. Ik zie gewoon steeds minder mensen roken, dus minder trek. Pompstations, stations, restaurants enz enz enz .
Ik ben het on most matters voor het eerst wel eens met de overheid. Qua rookbeleid :oops: Verder helpen ze natuurlijk wel de economie naar de klote maar dat is vast stof voor op een ander forum....