IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

woensdag, december 10, 2003

verbinding

De problemen die ik vandaag en gisteren met mijn pc had rijzen de pan uit. Ik kom niet online, all the time. Gisteren was F. te A. er dus, en zoals ik al eerder vertelde wil ik graag wat met hem doen, zie hier het resultaat zover. Ik heb samen met hem een flinke borrel gedronken, nou ja rosee, 2 flessen, en al mijn bier is ook op...
Vanmorgen moest ik om 07.30 uur op om een ritje te doen voor het centrum. Dat viel ff tegen natuurlijk, katerig als een puber na zijn eerste lowlands festival..maar verder leuk hoor, echt dankbaar werk.
Ik hoop dat F. snel ook stopt met roken, hij rookt zich te barsten.

Ik heb echt een ijzere wil blijkbaar want Ik taal er niet naar. Mijn opdracht lijkt wel vervuld. Alleen schijnt dit pas het begin te zijn.

Mijn lieve manneke van bijna 5 is vandaag hier, en dan tot het weekend. Hij heeft een kilootje of 10 aan sinterklaascadeaus te bekijken nog.. ik heb er geen kind aan.

J. te Z. is schakende op yahoo games. Ze wil het ook bijhouden, omdat ik tegen kasparof aan het oefenen ben, op mijn nieuwe van sinterklaas gekregen cdrommetje. En van mij winnen is het leukst natuurlijk, omdat ze het van mij geleerd heeft. Ze kan het echt goed. O.K. ik probeer dit nu te posten, tussen de netwerkproblemen door.
Typ je later.