IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

vrijdag, december 12, 2003

NIET ROKENDE, BX & IK.

Bij alles wat ik doe rookte ik normaal een sigaretje.
Dat ik nu alles wat ik deed al weer een keer heb gedaan zonder dat peukie is fijn.
Gisteren ontdekte ik weer een paar momenten. Ik hielp iemand even wat sjouwen.
Meteen daarna ben ik gewend een peuk te roken blijkbaar. Na lichamelijke arbeid, en ook toen ik liep te balen in de regen dus. Ik heb het door, NOG EVEN EN IK BEN ER ECHT VANAF. Als je dan op dat moment gewoon denkt, tja, dat was weer zo'n moment, dan ebt het weg. Bovendien klinkt het nu wel al heel cool dat ik gewoon al meer dan een maand, schijnbaar moeiteloos niet rook. Daar kick ik wel op.

Marijke was bang, dat ik het niet had gered, lief van haar. Steun die dame eens, lief bezoek, gastenboekje!!! Maar ze heeft natuurlijk als leiddraad dat als ik het kan, zij ook een goede kans maakt, is het niet marijke? In ieder geval, ik ga door, heb er bij tijd en wijle moeite mee hoor. Maar ik ga 100%zeker door. Laat mij nog even zo door gaan en ik ben een niet roker, ex roker, stoper, gestopte, whatever..

Mijn BX staat bij een garage nu. O ik hoop maar dat hij het haaldt. De roetmeting die op de auto wordt toegepast zou ook wel wat voor mij zijn denk ik. Alhoewel ik dat niet zou halen waarschijnlijk. Mijn longen zijn nog zwart/blauw van de roetaanslag. Mijn APK is verlopen. Ik ben een gevaar op de weg. Maar wel een niet rokendt gevaar.

Vanavond samen met mijn lieve J. te Z. eerst naar mijn absolute idool Hans Teeuwen, met P en S te Z. En dan naar Supernatural in Tivoli. Alwaar mijn maatje S te U zijn funky plaatjes draait. Dit zijn echt de leukste feesten van nederland.
Check het uit.

Neef F. waar ik even was gisteren zei; "ik vind je niet rokendt nog leuker dan rokendt"
Lief he. Neef F. is super!

O enne: One month, one week, 12 hours, 17 minutes and 3 seconds.
1875 cigarettes not smoked, saving € 300,09.

Heb je um? typ je nog.