IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

donderdag, december 11, 2003

IK heb net tegen de Master geschaakt, hihi. Maar het was zo gebeurt.

Lekker even ontspannen bij ene potje schaak. Das wel erg lekker. Maar mijn sinterklaascadeau keeps whipping my ass.
Mijn lieve J. te Z, is online. Ik typ je later.

oh mY gOD &$&R#$*%&

Vandaag de ene ergenis na de ander, en inderdaad moet je dan uitkijken, een peukje zou wel lekker zijn als je stampvoetend door de motregen driest. ( is dat wel een woord? anders bij deze)
Eerst, ik liet mijn auto vandaag keuren, volgens planning dan he, begin middag een poging althans. Mijn kenteken bewijs afgegeven en mijn sleuteltje in de knoest van een monteur gedrukt, en toen met de mededeling van de beste man in het hoofd dat ik tussen 4 en 5 moest bellen de plaats Zeist in gelopen, waar ik wel familie heb. Mijn neefje heb ik even opgezocht. Dat was wel leuk.. En daar had ik vanmorgen namelijk mijn uitlaatje door een bevriend kraker, voor weinig, laten lassen, in zeist. Op dat mijn wagentje goedgekeurd zou worden he. Bel ik.. om 1600 uur sharp, zegt die lul. "Je hebt een Diesel he?" Ikke;"ja?" ...'Ja ik doe helemaal geen diesels.' aaaaaaaaaaaaaaaah. Hele middag verkloot voor niks. En een ongekeurde BX.

Dat soort dingen. Ook, al steeds gezeik met mijn cab internet connection, vandaar ook weinig berichten trouwens, ik zal het even oplappen. Blijkt dat weer door zo'n geniepig ka u tee dialertje te komen.. wat zichzelf lekker comfortabel installeert op je harde huis schijf. Man, als je nu spam gaat verbieden, hee minister,...., kan je dan meteen ook ff dat soort dingen aan de kaak stellen? Ze moeten met hun poten van mijn configuratie afblijven potverdomme.

Dat gebeurt dus dagelijks 1000en keren wereldwijd he. En daar wordt nog poen aan verdiend ook. En die genen met een inbel account lopen dus de kans ineens via server : Didi of Rachel, Casino & Games of informationserver te zijn verbonden met het internet voor 2 euro per minuut ofzo... En dat ook als je nooit meiden kijkt of gokt via het net..... Want ze stoppen die krengen achter de gekste pagina's. Ook als je opzoek bent naar je o zo begeerde informatie word je belaagt. I haat die shit. Ik wens die mensen een rookveslaving toe, die ze waarschijnlijk al hebben, want het beeld van een kerngezonde frisse gebruinde niet rokende digitale pornpooier is me wat vreemd. Oh ja, natuurlijk. We hebben die Menno Buch, de voorloper, telepornpooier.

Wat een helletje was dat, om weer online te komen.
Ik merk dat ik dan wel regelmatig na een zoveelste zucht met mijn ogen van rechts naar links over het werkblad schiet op zoek naar Gauloises. Maar ik rook helemaal geen peuk meer. Ik heb alleen die verslaving nog, als aandenken.
Snel he? Tof hoor. Zijn er geen ex stoppers die me een beetje willen ontmoedigen? Ik ben namelijk nogal overmoedig merk ik.

Ik hoor de mensen al schreeuwen in mijn geestesoor;
"Kom op jongens, met zijn allen.
Als Mike het kan, kan iedereen het
."