IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

dinsdag, december 02, 2003

Forum stoppers gefeliciteerd. ( incl. ik zelf)

Mark 61 weken!
Don Pepe 29 weken!
Linda 22 weken!
Leeuw 22 weken!
Cindy 14 weken!
Joris 10 weken!
Ruth 7 weken!
Mike 4 weken!
Bianc22 3 weken!

Super hoor.
Dit forum is geweldig, echt. Je kan er zo veel gezelligheid en steun vinden.
Probeer maar.

Toegevoegd aan webstop punt T K ( ff promoten he die naam)

Hiernaast bij de nuttige links. Een linkje waar je Nicotine kauwgum en pleisters kan kopen. Ze bezorgen thuis, op rembours of machtiging. Er zijn veel mensen die het daardoor beter uithouden.
Succes!


Ik kick wel op de bezoekersaantallen, en op mijn verhaal doen, maar is het nog wel leuk hier?
Reageer gerust.
Tot straks.

Weer niet naar Kill Bill

Maandag draaide Kill Bill niet, verkeerd gekeken, weer geen Uma Turman. Dus weer een andere film. Het werd; Master and commander: The far side of the world *** (VS 2003) Regie Peter Weir, met Russell Crowe, Paul Bettany, Billy Boyd, James d'Arcy, Chris Larkin en Lee Inglebee. Oorlogsdrama over een Engels schip, dat in het begin van de negentiende eeuw een Frans schip moet vernietigen. We aardig. Ik zou het aanraden aan mensen die van, jawel, piraten en zeeslagfilms houden. J.filmkenner te Z. en vriendin L. vonden hem erg leuk. En neem ze dat maar eens kwalijk. Ik sliep niet in...

Hee mensen, Ik heb een makkelijker adres genomen. Je kan mij nu bekijken op www.webstop.tk Mag ook zonder www
ik vroeg mij af of dat makkelijk te onthouden was. Web als in internet, en stop als in stoppen met roken en als stopplek, als een digitale bushalte, of juist startplek. Als ik nou wat meer makkelijke dingetjes hier op plak. Dat je je mail kan checken en telefoonboek, postcode en routeplanner, mischien is het een goed idee. Laat maar horen hoor.
Alle suggesties zijn welkom. Je kan deze pagina in het menu aan de zijkant instellen als startpagina.Doe maar ja.... Dan krijg ik lekker veel hits op mijn teller, hihi. Is ook een sport op zich natuurijk. En stel dat mijn stoppen met roken na verloop van tijd als geslaagd is ervaren, ga ik dan door? is het dan nog leuk hier? Ik ga mijn best ervoor doen.
Typ je later vandaag nog hoor.