IK STOP VANDAAG MET ROKEN

Zaterdag, 11 februari, 2006. Hi, Mijn naam is Mike, mijn vriendin Jeanine. Ik ben 37 en rook al vanaf mijn 12e als een ketter. Dit blog gaat over stoppen met roken. Eerdere pogingen waren redelijk succesvol maar niet langer dan een jaar. NU misschien? Wij zijn het zo zat hè. Wij stoppen 26 februari 2006 weer met roken. Wish us luck.

dinsdag, november 04, 2003

Nou gelukkig mag ik zo naar bed, tis nou al afzien.

Nauwelijks 3 uur na mijn besluit; Waar de eerste uren nog uit te houden waren omdat ik online via Yahoo een potje tegen J.( mijn vriendin te Z) heb geschaakt, vol vuur over mijn voornemen heb gechat en dit weblog heb opgezet is het momenteel even anders gesteld met mijn gedachten en gevoelens. Het is net of ik in het vliegtuig zit.
Ik voel de nicotinezucht door mijn zenuwstelsel gieren. Ik WIL een sigaret. Maar gelukkig heb ik net het vorige bericht gepubliceert. Ik lees het nog eens en ben opnieuw overtuigt van mijn redenen. Mijn wilskracht mag zowiezo wel weer eens opgepoetst worden.
IK WIL ECHT HEEL GRAAG MET ANDERE DINGEN BEZIG ZIJN DAN ROKEN OF DENKEN AAN ROKEN.
Welterusten.

PS deze link is een foto van mij, waarop ik vast even probeer me een niet roker te voelen, maar DAT lukt nog niet zo (-:

In eens ben ik het zo zat hè.
Mijn leven wordt beheerst door roken en ik ben daar niet meer trots op.
Ik zeg vandaag voor het eerst in mijn leven overtuigt:IK STOP NU METEEN MET ROKEN. Ik ga hiervan verslag doen op dit weblog, misschien dagelijks, waarschijnlijk wel een paar x in de week. Misschien als ik het blijk te redden zijn er mensen die het ook aandurfen. Het is dinsdag 4 november 2003, 23:00 uur, en ik begin nu met stoppen. Wish me luck.